Pao&Bandit och Jessica&Starlight

 
Synd färgerna försvinner så mycket när man laddar upp dem på blogg.se så ha överséende för det. De är egentligen mycket trevligare färger på dem.

i love flowers !

 
 
 
 
 
 
 
Blommor är verkligen bland det roligaste att fota... Finns så himla många fina ! Därför är våren bäst, då kommer alla fina blommor ! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

how it looks

 
 
Såhär ser det ut när jag fotar mina vattendropp bilder, inte i närheten av så coolt som de färdigtagna bilderna va ? Lite mycket disk i vägen också kanske men, hehee.
 
Denna fotograferingen använda jag mig av en svart bakplåt som jag fyllde upp lite vatten i. Men för att få en finare färg på bilderna så satte jag upp en rosa handduk ovanför. Minnas jag rätt så använde jag min bärbara blixt som jag satte på kameran och riktade upp i handduken. Kan varit på det viset att jag kanske använda den externa blixten, minns inte, hehhe. Någon blixt behöver man använda iallafall.
 
Mitt tips för att hitta fokuset på vattendroppen sedan är att hålla en penna där det droppar och ha på manuell fokus på kameran så du kan ställa in så att pennan är i fokus för då kommer dropparna vara i fokus sen när pennan flyttas. Därefter är det bara att knäppa massa bilder tills man lyckas :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Watersplash ... waterdrops or whatever you call it

 
 
Om jag måste säga något som är svårt att fotografera så är det dessa bilder. Riktigt roligt när man får till det men man måste ha ett bra tålamod och mitt tålamod är inte bland de bästa om jag ska vara ärlig. Fast det är väl lite det som är det roliga också... Att tänja på sitt tålamod? elleeeer ? ;) 

more picture on these beautiful creatures

 

different pic from old archievs

 
 
 

shades of green

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gamla vinterbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asger India <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FLOWERPOWER IT IS

 
 
 
 
 
 
 

Black&White portraits

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lupiner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

oooold converse

 
 
 
 

RSS 2.0